Hoppa till innehåll

True Well Being

Logo

Behandlingar

ACCESS BARS - öppnar upp för förändring

Access Bars erbjuder ett sätt att frigöra allt som står i vägen för att du ska känna att hela livet kommer till dig med lätthet, glädje och härlighet. Genom att försiktigt röra vid 32 punkter på ditt huvud, som var och en representerar ett område i ditt liv och hålla det i några minuter, släpper det energin som har hållit dig fast. Några av dessa områden är pengar, kontroll, kreativitet, glädje, sorg, kropp, sexualitet, hopp och drömmar.

Under en behandling ligger du ner och bara kopplar av. Du kan prata om du vill, men för många människor är det mer stödjande att bara slappna av, och många somnar till och med.

Grundaren av Access Bars, Gary Douglas, har sagt att efter en behandling kommer du i värsta fall bara känna dig mer avslappnad, och i bästa fall kommer hela ditt liv att börja förändras på ett underbart sätt.

HUR DET STARTADE

Allting börjar med en fråga

Gary Douglas kom till en punkt för cirka 25 år sedan när livet verkade tomt och meningslöst. Så han började ställa frågor som:
    • ”Vad kan jag vara, göra, ha, skapa och vara orsaken till som skulle göra mitt liv och världen bättre?”
    • ”Vad kan jag känna, veta och vara som skulle göra livet värt att leva?”
Att leva med dessa och andra frågor istället för att försöka besvara dem gjorde honom öppen för förändring. Så när en vän bad honom att sitta bredvid och kanalisera en massagebehandling kändes det rätt, så han gick med på det. Resultatet blev de 32 punkterna i Access Bars som vi känner till det. Idén att leva med liknande frågor istället för att försöka besvara dem är central i ”Access Consciousness,” som har blivit en inspiration för tiotusentals människor runt om i världen att skapa ett mer glädjefullt liv.
“I had a feeling during the treatment of floating totally held energetically”

Maria Helmersson – Access Bars facilitator

När du bokar en behandling hittar vi en gemensam tid och plats som fungerar för oss båda.

Under en behandling ligger du ner och bara kopplar av. Du kan prata om du vill, men för många människor är det mer stödjande att bara slappna av, och många somnar till och med.

Jag kommer att sitta bakom ditt huvud under större delen av behandlingen och försiktigt röra vid olika punkter på ditt huvud. Det kan skapa olika kroppsliknande upplevelser av värme, kyla, subtila rörelser, en känsla av energi osv. Oavsett vad som händer kan du bara slappna av, andas och låta det ske. För de flesta är behandlingen associerad med en behaglig avslappnad känsla. Men ha tillit till att vilken upplevelse du än får är perfekt för dig.

En behandling varar vanligtvis i cirka 60 minuter. Ordinarie pris är: 750 kr.

Just nu går det att boka en behandling för 490 kr.

Det här är en personlig behandling, så det är inte möjligt att boka den online. Eftersom jag reser mycket måste vi anpassa oss till var och när behandlingen kan äga rum. Vänligen kontakta mig för att boka en behandling.

Contact Form Demo (#3)
“Wow, what a powerful and transformational AccessBars session that was dear Martin🙏 Thank you so much, for an incredibly healing, freeing, lifting, energy cleaning and shifting session🙏 I appreciate your support, time, energy and wisdom very much🙏 I felt alive, energised straight after the session. What an incredible release that was...my body felt relaxed, lighter, free. The pain level from the operation decreased...my movement range expanded, the mobility of arms- range of motion felt freer. And this huge heavy weight/ energy on my chest from the surgery just lifted off. I felt alive and grounded again. You allowed me to realise, that I had completely forgot to clean the and cut the energetic cords that were still attached...there were even entities, I asked them to leave, and they did. The tears, voicing, shaking, were cleaning me on cellular, energetic and emotional level...it allowed me to reconnect with my soul energy... I really empowered... My whole body, chest head and arms feel so much lighter, freer and my brain feels less foggy. Thank you, thank you, thank you 🤗❤🙏

Naz Drsun – Lifecoach & Yoga Teacher